Λιμένι

Το μαγευτικό Λιμένι στη Μάνη σε ταξιδεύει στο χρόνο

Το Λιμένι,επίνιο της Αρεοπόλης,ένα γραφικό χωριό πάνω στα βράχια που ήταν η έδρα της οικογένειας Μαυρομιχάλη.Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα έξω από την Αρεόπολη με τον ιστορικό πύργο των Μαυρομιχαλαίων να υψώνεται στο κέντρο του οικισμού.Σήμερα το Λίμενι προσελκύει επισκέπτες από κάθε μερία της γης με την απαράμιλλη ομορφία του και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η βραχώδης παραλία δεν είναι εμπόδιο για τους επισκέπτες που θέλουν να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά.Επίσης στη περιοχή θα βρείτε παραδοσιακούς ξενώνες και άλλα καταλύματα για μια υπέροχη διαμονή,όπως και διάφορα μαγαζιά εστίασης με τις φημησμένες ψαροταβέρνες της περιοχής να ξεχωρίζουν.

ΛΙΜΕΝΙ ΚΑΙΡΟΣ

Discover Mani

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για την Μάνη σύντομα κοντά σας.

Discover Mani

A travel guide to Mani Penisula coming soon.

Discover Mani

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για την Μάνη σύντομα κοντά σας.

Discover Mani

A travel guide to Mani Penisula coming soon.

Μάνη

Η νησιώτικη αύρα του Γυθείου,η σκληρή ομορφία της Μέσα Μάνης,τα γραφικά σοκάκια της Αρεόπολης και πολλά περισσότερα κάνουν τις διακοπές στη Μάνη μοναδικές.Ένας τόπος πλούσιος σε ιστορία που ξεκινά από την Νεολιθική εποχή και εκτείνεται στην πάροδο του χρόνου.Τα Σπήλαια του Διρού , το Αρχαίο θέατρο Γυθείου , οι βυζαντινοί Ναοί και τα Κάστρα είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα που κανένας επισκέπτης δεν πρέπει να χάσει.

Mani

The island's aura of Gytheion, the harsh beauty of Mesa Mani, the picturesque alleys of Areopoli and many more make the holidays in Mani unique. A place rich in history that starts from the Neolithic age and extends over time. The Diros Caves , the Ancient Theater of Gytheion, the Byzantine Temples and the Castles are just some of the sights that no visitor should miss.