Γερολιμένας

Το γραφικό λιμάνι του Γερολιμένα

Ο Γερολιμένας βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μάνης και βρέχεται απο τον μεσσηνιακό κόλπο. Τα καταγάλανα νερά, οι πέτρινοι πύργοι και η άγρια ομορφιά της Μάνης κάνουν το λιμάνι του ένα από τα ωραιότερα λιμάνια της περιοχής.  Γνωστό με το όνομα Κάβο Γκρόσο, είναι άλλος ένας οικισμός της Μάνης που θα σας μαγέψει. Το χωριό εκτείνεται γύρω από  μια υπέροχη παραλία με βότσαλο που αναδεικνύει την άγρια ομορφιά της Μάνης καθώς ο συνδυασμός της παραλίας με τους πέτρινους πύργους συντελούν ένα μοναδικό τοπίο. Η θάλασσα αγκαλιάζει τις ταβέρνες και τα καφέ τις περιοχής δημιουργώντας ένα τόνο χαλάρωσης και ηρεμίας. Ο Γερολιμένας θα κάνει την διαμονή σας μια συνάντηση με την φύση και την θάλασσα. Τα ψαροκάικα, ο βράχος του κάβο γκρόσο, τα γαλανά νερά και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Μάνης συνθέτουν έναν καμβά  χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ

Discover Mani

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για την Μάνη σύντομα κοντά σας.

Discover Mani

A travel guide to Mani Penisula coming soon.

Discover Mani

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για την Μάνη σύντομα κοντά σας.

Discover Mani

A travel guide to Mani Penisula coming soon.

Μάνη

Η νησιώτικη αύρα του Γυθείου,η σκληρή ομορφία της Μέσα Μάνης,τα γραφικά σοκάκια της Αρεόπολης και πολλά περισσότερα κάνουν τις διακοπές στη Μάνη μοναδικές.Ένας τόπος πλούσιος σε ιστορία που ξεκινά από την Νεολιθική εποχή και εκτείνεται στην πάροδο του χρόνου.Τα Σπήλαια του Διρού , το Αρχαίο θέατρο Γυθείου , οι βυζαντινοί Ναοί και τα Κάστρα είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα που κανένας επισκέπτης δεν πρέπει να χάσει.

Mani

The island's aura of Gytheion, the harsh beauty of Mesa Mani, the picturesque alleys of Areopoli and many more make the holidays in Mani unique. A place rich in history that starts from the Neolithic age and extends over time. The Diros Caves , the Ancient Theater of Gytheion, the Byzantine Temples and the Castles are just some of the sights that no visitor should miss.